Oldalak

2012. december 26., szerda

Richelle Mead - A szukkubusz dala


Teljesen véletlenül akadtam rá erre a könyvre is, mint oly sokra idén.



"Georgina Kincaid, a gyönyörű könyvesbolti eladónő látszólag mindennapi életet él Seattle-ben. Reggelente a macskájával játszik, napközben elbűvölően csacsog a vásárlókkal, este pedig táncórákat ad barátainak, vagy éppen valamelyik környékbeli banda koncertjén lóg. Legjobb barátai két vámpír és egy kisördög. Ja, igen, ő maga pedig szukkubusz. Férfifaló, alakváltó démon, aki áldozatai gyönyöre közben elszívja életerejüket, s lelküket a kárhozat felé taszítja. Nem ma kezdte a pályát, mintegy 1600 éve, 16 évesen adta el a lelkét a halhatatlanságért, azóta csábítja a hímnemű halandókat, főnökei legnagyobb megelégedésére.

A hangulatos estéket azonban egy gyilkos zavarja meg, aki a halhatatlanokat vette célba, és aki ráadásul szerelmes vallomásnak szánt levelekkel bombázza Georginát. Angyalok, démonok, vámpírok és más különös lények bukkannak fel, és bár a pokol és a mennyek harca folyamatos, az örökkévalóknak ez meg sem kottyan…"



Kincaid! Te alávaló nőszemély, rabul ejtettél :D
Melegen ajánlom azoknak, akik vágynak a humorra, bujaságra, erotikára, misztikumra, hétköznapi, valóságos romantikára és krimire. mert ebben a könyvben minden megvan.
Az írónő minden könyvében így ír? Mert ez felpezsdítő! És természetesen a fordítást se hagyjuk ki! Köszönöm! Egy élmény volt olvasni!
A történet, mint sebes folyású forrás halad előre, Georgie napjai nem unalmasak.
A humor, a csipkelődések elválaszthatatlan részei a beszélgetéseknek. És ezek miatt volt élvezhető a sztori. Mert maga a krimi-szál annyira nem kötött le, nem volt meglepő, maximum a miértek voltak kicsit betegek.
A misztikum része tetszett, és Lilith ismét előkerült, szóval ezt a részét már elhiszem :D
Georgina visszaemlékezései elnyerték tetszésemet, mert izgalmas volt, és a legváratlanabb helyzetekben tudtunk meg főhősnőnkről még többet.
Erotikában nem szerénykedik a regény, de úgy látszik, felnőttem hozzá. :)
Kedvenc szereplőim: Seth, Doug, Carter és a két vámpír :D Annyira jófejek, életszerűek és valóságosak! :)
Irritáló szereplők: Roman, Jerome és Georgina földi főnöke. A nemet miért nem lehet elsőre is megérteni??
Kicsit idegesített Georgina-ban az, hogy csak erővel lehetett a kíváncsiságát megfékezni.
A vége pedig…. gyönyörű volt. Mármint a Seth-es rész :)) Imádnivaló pasi, aki történelmi rejtvényben válaszol Kincaid-nek :))
Miért kellett még egy sorozatba belefutnom?! Most tűkön ülve várhatom a folytatást xD

Tartalom: 5 / 5 ! nem véletlenül :)
Borító: 5 / 4, 5
Ajánlom a humora miatt, a természetfeletti lények sokasága és a könyvesbolti munka miatt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése